Köp markis i regnet!

I det gråa och ganska så regniga Sverige är tankarna på solens brännande strålar och njutningen av skugga långt borta. Man frågar sig själv varför man någonsin velat gömma sig från solen och sommarens lyxiga bekymmer är långt borta, men det är faktiskt nu dags att börja fundera över ditt markisköp.

Hösten som precis passerat går till historien som en av de gråaste perioderna någonsin i södra Sverige. I november hade Stockholm 3 soltimmar, Göteborg  ungefär 18 soltimmar och Växjö fick nöja sig med 8 soltimmar. Norröver slogs dock ett rekord då Kiruna fick den soligaste novembermånaden på tiotals år med hela 42 timmar solljus. Vad som glöms bort under dessa gråa månader är hur skönt det är att sitta på altanen i skuggan, i skydd av en markis under sommarens hetaste dagar.
rödamarkis2

Markisens tid är, tro det eller ej, nu. Har du tagit väl hand om din markis inför höstens och vinterns oväder kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt. Är det däremot  dags att investera i en ny markis inför sommaren eller är det första gången du ska köpa markis har vi ett tips. Köp din markis nu!

Under vinterhalvåret går markis-försäljning och produktion på sparlåga och du kan därför spara pengar och få experthjälp till ett lägre pris och bättre service. En svensk kvalitetsmarkis kostar i butik vanligen från 15 000 kronor och uppåt, samtidigt som du online kan hitta från 10 000 kronor och uppåt. Köper du din markis online under vinterhalvåret finns möjligheter att spara pengar. Då många markiser är möjliga att installera själv hemma, kan du om du är händig beställa din markis nu och montera din markis när det är dags att börja tänka på solskydd.

Tills vi hörs igen – regna inte bort!

Posted in blogg, tips

Kommentera